Workshop photography - the basics | 16 juni 2015 Amsterdam

Workshop photography basics - basis fotografie

Workshop photography - the basics (in Dutch)

Heb je een DSLR of systeemcamera en fotografeer je eigenlijk alleen in de automatische of voorgeprogrammeerde standen? Wil je graag leren hoe de variabelen diafragma, sluitertijd en ISO werken en hoe je deze zelf kunt instellen? Wil je graag nóg mooiere foto's leren maken?

On a hazy morning geeft op dinsdag 16 juni een workshop ‘photography - the basics’, in een prachtig pand in het Amsterdamse Vondelpark. Natuurlijk komen de basics van fotografie aan bod; we leggen op een duidelijke manier uit hoe een camera nou eigenlijk precies werkt en we leren je de fijne kneepjes van compositie, framing, witbalans, scherptediepte, etc. Daarnaast gaan we ook aan de slag met leuke oefeningen (bij mooi weer deels buiten!) en geven we je tips hoe je met wat eenvoudige technieken je fotografie en belichting enorm kunt verbeteren.

De workshop wordt gegeven door fotografen Andres en Joyce van On a hazy morning uit Amsterdam. Onze focus ligt op reis- en lifestylefotografie, we kunnen onze stijl het beste omschrijven als visual storytelling. Daarnaast fotograferen wij regelmatig voor reclamebureaus, internationale magazines en creatieve bedrijven, zijn wij enthousiaste Instagrammers én hebben we een lifestyle blog.

Voor wie is de workshop? Voor bloggers, globetrotters, creatives, fotografieliefhebbers; eigenlijk voor iedereen die zijn/haar DSLR- of systeemcamera wil leren beheersen en beter wil leren fotograferen. Belangrijk is dat je camera digitaal is en dat je deze volledig handmatig kan instellen. 

Praktische informatie

 • Workshop photography - the basics
 • 16 juni 2015
 • 9.30-13.00
 • Amsterdam - op een prachtige locatie in het Vondelpark
 • Inclusief drinks, snacks & goodiebag
 • Maximaal 15 deelnemers
 • Kosten: €125 per persoon (incl. BTW)
 • De workshop wordt in het Nederlands gegeven

Aanmelding & voorwaarden:

Wil je meedoen met onze workshop? Stuur dan een mailtje aan hello@onahazymorning.com met de volgende informatie:

 • Onderwerp: workshop 16 juni 2015
 • Aantal personen en je voor- en achternaam
 • Indien van toepassing: bedrijfsnaam
 • Je adresgegevens en telefoonnummer

Er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Nadat we je aanmelding hebben ontvangen sturen we je de factuur met het verzoek deze binnen 14 dagen (en uiterlijk een week voor aanvang van de workshop) aan ons over te boeken. Je aanmelding is definitief na betaling.
Je kan een aanmelding niet annuleren, maar mocht je echt niet kunnen dan kan je wel iemand anders in jouw plaats vragen deel te nemen.

Voor een overzicht van onze andere workshops kun je onze overzichtspagina 'workshops' bekijken.

We kijken er naar uit jullie op 16 juni te ontmoeten!

Andres & Joyce

on a hazy morning
Photography & visual storytelling
Amsterdam, The Netherlands

+31 (0)6 22922750

www.onahazymorning.com